...Ο Νόστος Γαλατσίου Λαογραφικός & Χορευτικός Όμιλος σας εύχεται Καλή Σαρακοστή

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Νέα για το παζάρι του Νόστου


Αρχίσαμε να μαζεύουμε δωράκια, εικόνες, χειροποίητες κατασκευές, γλυκά του κουταλιού, κοσμήματα, στολίδια, ημερολόγια, βιβλία, χειροτεχνίες, μαρμελάδες, διακοσμητικά και ό,τι άλλο μπορείτε να διαθέσετε και είναι σε καλή κατάσταση, για το Νοστο - Παζαράκι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου από την 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Όποιος- όποια θέλει να προσφέρει κάτι ή να φτιάξει κάτι ας επικοινωνήσει με τους εκπρόσωπους του Νόστου ... Έμμα, Αναστασία και Φώτη.

Ελάτε να κάνουμε παρέα, να πιούμε καφέ φίλτρου που θα συνοδεύεται από κουλουράκια - βουτηματάκια, να γίνουμε για λίγες ώρες παιδιά, αγοράζοντας μικρο πραγματάκια μικρής χρηματικής αξίας, αλλά φτιαγμένα με μεράκι ή δωρισμένα με πολύ αγάπη και χαμόγελα.

Θα ακολουθήσει για όσους παραμείνουν ή έρθουν μετά τις 6, ένα μίνι δωρεάν σεμινάριο ζεΐμπεκικων, καρσιλαμάδων και απτάλικων με ρακή και μεζέδες. Θα διδάξει και θα είναι μαζί μας Ο Δάσκαλος μας, στον οποίον ανήκει η υπέροχη ιδέα του μίνι γλεντιού. Τον ευχαριστούμε θερμά. ❤

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ένα μεγάλο ευχαριστώ


Η πολυάριθμη γεμάτη κέφι, χαμόγελα και ενέργεια συμμετοχή των μελών και φίλων του Νόστου στην πολύ πετυχημένη εκδρομή του Συλλόγου μας στο Ναύπλιο την περασμένη Κυριακή, είναι σημαντική ηθική ανταμοιβή και μας δίνει κουράγιο για την διοργάνωση και άλλων τέτοιων εκδηλώσεων.

Η αγάπη σας για την οικογένεια του Νόστου μας γιγαντώνει. Από το αστέρι τον δάσκαλό μας, από τον οποίον είχαμε μεγάλη ηθική αλλά και υλική υποστήριξη με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που λίγοι γνωρίζουν, και από όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσες και όσους συμμετείχαν, διασκέδασαν και ενίσχυσαν την ΟΜΑΔΑΡΑ μας. ❤