...Ο Νόστος Γαλατσίου Λαογραφικός & Χορευτικός Όμιλος σας εύχεται Καλή Σαρακοστή

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

O Νόστος στο θέατρο του άλσους Βεΐκου - Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη

                                                            Πρόσκληση

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 20:30 ο Λαογραφικός & Χορευτικός Όμιλος Γαλατσίου ο Νόστος σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο της Βεΐκου.



Θα χορέψουμε χορούς από την Δ. Θράκη. Συγκεκριμένα Ξέσυρτο σβαρνιστό από την Παταγή, έναν υπέροχο παραδοσιακό Θρακιώτικο σκοπό που χορεύεται Χασαπιά, το πανέμορφο σε στίχους ''Αναθεμάτον που θα πει'' που είναι Ντρίστα, το γνωστό σε όλους ζωναράδικο κουλουριαστό ''Απόψι είνι σειήσματα'' και θα κλείσουμε με έναν Συγκαθιστό που γυρίζει σε ελεύθερο Συγκαθιστό. Το περίφημο ''Γω στα ξένα περπατούσα''.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε μαζί μας και να ταξιδέψετε στην όμορφη Θράκη μας. 

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Νόστος στην υγεία μας ρε παιδιά - Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου



Δεν είναι παράδοση, δεν είναι ''Το Αλάτι της Γης'', αλλά όλοι αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε με τις επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου. Τραγούδια όπως ''Τα πήρες όλα'', ''Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα'', ''της γυναίκας η καρδιά'' και ''ο ταξιτζής'' μας ανάστησαν.

Ο Νόστος θα έχει την ευκαιρία να παραστεί στα γυρίσματα της εν λόγω εκπομπής την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και πιθανά να χορέψει χασάπικα και ζεϊμπέκικα στους λαϊκούς γνωστούς ρυθμούς του μπουζουκιού.

Αφιέρωμα λοιπόν στον μεγάλο τραγουδιστή Στράτο Διονυσίου. Συμμετέχουν οι τρεις γιοι του Άγγελος, Στέλιος και ο νεώτερος Διαμαντής Διονυσίου μαζί με τον Νόστο Γαλατσίου. Θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα γίνει και η μετάδοση της εκπομπής από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.