...Ο Νόστος Γαλατσίου Λαογραφικός & Χορευτικός Όμιλος σας εύχεται Καλή Σαρακοστή

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Επιστροφή στην πολιτιστική μας καθημερινότητα – Το πρώτο μας μάθημα

 

Επιστροφή στην πολιτιστική μας καθημερινότητα – Το πρώτο μας μάθημα

 


Σιγά σιγά οι καλοκαιρινές διακοπές τελειώνουν με τις όμορφες προσωπικές, οικογενειακές στιγμές,  τις ωραίες εμπειρίες από τις εκδρομές, τα πανηγύρια-γλέντια, συναυλίες. Ερχεται η στιγμή της επανόδου στις πολιτιστικές δράσεις του συλλόγου μας, την αγαπημένη μας καθημερινότητα.

Την Πέμπτη 1/09, πρώτα στο Γαλάτσι στις 6μμ (αν μας δοθεί η αίθουσα) και μετά στις 8μμ στη Νίκαια θα είναι η πρώτη συνάντηση με τις χορευτικές ομάδες που θα συμμετέχουν στις  εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα:

1.      Στους Αγ Θεοδώρους, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου και Ο Νόστος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα Μ Ασίας.

2.       Στην παράσταση που διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου στο ανοικτό θέατρο του Άλσους Βείκου στις 17 Σεπτεμβρίου, όπου θα παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα Μακεδονίας.

Αγαπημένα μας μέλη, φίλοι, αγαπημένοι μας μαθητές από 1η Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι εγγραφές για τη νέα χορευτική χρονιά . Ο δικός μας κύκλος χορού  χαρακτηρίζεται από τη γνώση και το ταξίδι στα πολιτιστικά δρώμενα της παράδοσης μέσα στο γνωστό  πνεύμα συνεργασίας, οικογενειακού, φιλικού,  παρεΐστικου περιβάλλοντος αλλά και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες συνθήκες ασφαλείας λόγω κορωνοιού.

Καλή μας αντάμωση!

Καλή χορευτική Χρονιά να έχουμε!

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου